نمیدن پرودگار یعنی توجه کردن و میل نمودن به سوی خدا

اسلایدر

حکم وضو گرفتن قبل از وقت نماز
| ادامه مطلب...

  آنچه با استحمام حاصل می شود طهارت ظاهری است، اما علاوه بر طهارت ظاهری، یکی دیگر از شرایط نماز، تحصیل طهارت معنوی است که تنها از راه وضو و غسل بدست می آید و اگر استفاده از آب امکان پذیر نباشد، این طهارت معنوی و باطنی بوسیله تیممی که به جای وضو و یا غسل انجام می گیرد بدست می آید. (البته باید توجه داشت که نکته بیان شده به معنای آن نیست که صد در صد تیمم اثری در پاکیزگی ظاهری ندارد.)
در این مقاله در باب وضو سه پرسش مطرح کردیم که همراه با پاسخ تقدیم شما عزیزان می کنیم:



:: موضوعات مرتبط: پرسمان، وضو، وضو، ،
:: برچسب‌ها: وضو, احکام وضو,
نویسنده : منا هادوی
تاریخ : سه شنبه 9 دی 1393
زمان : 15:6
غسل جنابت در حال حیض
| ادامه مطلب...

سوال: اگر خانمی قبل از این که غسل جنابت انجام دهد، حائض شود وظیفه اش چیست؟ آیا می تواند قبل از پاک شدن از حیض غسل جنابت کند؟


امام خمینی(ره):
در حالت حیض صحّت غسل جنابت خالی از اشکال نیست.
(العروة الوثقی، 1383، ج1، ص 247، م 43، پاورقی 1)



:: موضوعات مرتبط: پرسمان، غسل، ،
:: برچسب‌ها: غسل جنابت, غسل حیض,
نویسنده : منا هادوی
تاریخ : سه شنبه 9 دی 1393
زمان : 15:5
نماز و روزه استیجاری پذیرفته ام اما...
| ادامه مطلب...

نماز و روزه‌هاى استیجارى به ذمه‌ی فردی است  که انجام آن را پذیرفته است و آن شخص باید به مورد اجاره عمل کند. حال اگر برایش ممکن نباشد، باید موضوع را با کسى که از طرف او اجیر شده‌، در میان گذاشته و با او مصالحه نماید.
مسائل مربوط به نماز و روزه استیجاری از جمله بحثهایی است که در بخش پرسش و پاسخهای احکام بخش عمده ای را به خود اختصاص داده است ما در این مقاله به بررسی دو سوال در این مورد می پردازیم:
سوال: مدتی پیش به خاطر نیازی که داشتم، نماز و روزه استیجاری قبول کردم، اکنون قسمتی از نمازھای استیجاری من باقی مانده است و نمی‌توانم بخوانم و توانایی باز گرداندن مبلغ آن‌را هم ندارم، تکلیف من چیست؟



:: موضوعات مرتبط: پرسمان، احکام، ،
:: برچسب‌ها: نماز استیجاری, روزه استیجاری, نماز, روزه,
نویسنده : منا هادوی
تاریخ : سه شنبه 9 دی 1393
زمان : 15:4
نماز احتیاط سوره و قنوت ندارد
| ادامه مطلب...

كسی كه نماز احتیاط بر او واجب است بعد از سلام نماز باید فوراً نیت نماز احتیاط كند و تكبیر بگوید و حمد را بخواند و به ركوع رود و دو سجده نماید پس اگر یك ركعت نماز احتیاط بر او واجب است بعد از2 سجده تشهد بخواند و سلام دهد و اگر2 ركعت نماز احتیاط بر او واجب است بعد از دو سجده، یك ركعت دیگر مثل ركعت اول به جا آورد و بعد از تشهد سلام دهد. نكته‌ایی كه قابل ذكر است آن است كه نماز احتیاط سوره و قنوت ندارد،و باید نیت آن را به زبان نیاورند و احتیاط واجب آن است كه سوره حمد و بسم الله آن را هم آهسته بگویند. (توضیح المسائل دوازده مرجع, ج1, م1215 و1216)



:: موضوعات مرتبط: پرسمان، احکام، انواع نماز، ،
:: برچسب‌ها: نماز احتیاط, نماز, احتیاط,
نویسنده : منا هادوی
تاریخ : سه شنبه 9 دی 1393
زمان : 15:2
تیمم بدل از غسل
| ادامه مطلب...

پرسش:

 

اگر فردی نیاز به غسل داشته باشد و امکان غسل نداشته باشد، به جای آن می تواندتیمم کند، ولی اگر برای وعده های بعدی نماز نیز امکان غسل نداشته باشد ولی وضو بتواند بگیرد چه باید بکند؟ در صورت بوجود آمدن امکان غسل، آیا نیاز به غسل هست یا تیمم انجام شده کافی است؟

 



:: موضوعات مرتبط: پرسمان، غسل، تیمم، ،
:: برچسب‌ها: تیمم, بدل از غسل, غسل,
نویسنده : منا هادوی
تاریخ : سه شنبه 9 دی 1393
زمان : 15:1


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

مترجم سایت